Вечерен час във всички работни дни през седмицата и пълно

...
Вечерен час във всички работни дни през седмицата и пълно
Коментари Харесай

Вечерен час в Турция и пълно затваряне за събота и неделя

Вечерен час във всички работни дни през седмицата и пълно затваряне в съботите и неделите, обяви турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26 февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва като допълнителни мерки в опит за ограничаване на настъплението на коронавируса в Турция.

Междувременно здравното министерство на тази наша съседна страна докладва за 188 починали от Covid-19 за денонощие - за осми пореден ден черен рекорд по този показател, съобщава БНР.



Турците се задължават да не излизат от домовете си от 9 вечерта до 5 ч сутринта в работните дни, както и за в продължение на 56 часа от 9 вечерта в петък до 5 сутринта в понеделник. Изключение ще са само работещите в промишлеността и в доставната верига.

Новите мерки в Турция влизат в сила в сила от вторник, 1 декември.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15980  Рита Ора се извини, че е нарушила разпоредбите за изолираност Рита Ора се извини, че е нарушила разпоредбите за изолираност  Германия основава хигиеничен запас за незабавни дейности при положение на бъдещи пандемии Германия основава хигиеничен запас за незабавни дейности при положение на бъдещи пандемии  Папа Франциск анулира обичайната предколедна гала Папа Франциск анулира обичайната предколедна гала
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР