В епидемичната обстановка в Добрич ще има детска градина, която

...
В епидемичната обстановка в Добрич ще има детска градина, която
Коментари Харесай

Детска градина в Добрич поема грижата за децата на медици

В епидемичната обстановка в Добрич ще има детска градина, която ще поеме грижата за децата на лекари и други медицински специалисти, съобщават от общината.

При предстоящото затваряне на всички детски заведения в града детска градина " Слънчице " ще остане да дежури, за да могат медиците с деца в ранна възраст да продължат да изпълняват професионалните си задължения.



В същото време с осигуряването на дежурен персонал в детската градина ще се гарантира и медицинската помощ за гражданите на Добрич, допълват от кметската управа.

Медиците, които искат да се възползват от услугата, могат да попълнят електронен формуляр и да заявят онлайн, че децата им ще посещават дежурната детска градина, информират от общината.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15784  БЧК в Ямбол разгласи телефони за психическа помощ и консултиране на жители БЧК в Ямбол разгласи телефони за психическа помощ и консултиране на жители  Четирима души от личния състав на Центъра за настаняване от фамилен вид в Ямбол са с COVID-19 Четирима души от личния състав на Центъра за настаняване от фамилен вид в Ямбол са с COVID-19  В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР