В днешно време имаме нужда от хора като Васил Левски.

...
В днешно време имаме нужда от хора като Васил Левски.
Коментари Харесай

Марешки към БСП: Видяхме ви при Виденовата зима какви ги свършихте

В днешно време имаме нужда от хора като Васил Левски. Такива хора ни трябват всеки ден, защото народът има нужда от силни водачи, надежда и вяра. Всички искат да те обединят около силни водачи, които да ги водят по правилния път. Всеки политик успява да намери своето точно място в такава сложна ситуация. Когато търсиш само партийни дивиденти и олекваш, изглеждаш като в безтегловност. Това прочете в декларация от името на ``Воля`` лидерът на партията Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 от трибуната на Народното събрание.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4315
,,При наличие на такава пандемия, когато загиват хиляди малки и средни фирми, когато се множат безработните, приоритетите трябва да са други – няма място за личен интерес и лични амбиции. Осъзнайте се! Не е време за политически дивиденти. Сега трябва да покажем колко струваме като мъже и държавници. Адекватни ли сме на времето, в което живеем? Народното събрание не е почивна станция, а стожер на демокрацията. Не можем да пилеем времето в празни дебати и в този момент няма място за политически инат``, допълни още Марешки.

,,Видяхме ви при Виденовата зима какви ги свършихте и как ви прогони народът. Онази криза сами я предизвикахте``, обърна се по едно време лидерът на ``Воля`` към социалистите в залата.

Марешки засегна БСП: Молим се никога повече да не идвате на власт!

,,Добре виждам какво им е на българите в момента, защото и аптекарите са на първа линия в тази борба. Трябва пробуждане и единение``, каза още Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и посочи, че сегашната ситуация ``ще свали много маски и ще развенчае много митове и заблуди``.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4315  Скучаещи домакини изхвърлят боклука, облечени като принцеси Скучаещи домакини изхвърлят боклука, облечени като принцеси  Екстремистите преглеждат световния безпорядък, подбуден от ковид, като опция Екстремистите преглеждат световния безпорядък, подбуден от ковид, като опция  Тодоров: С дарените от Джянси маски са оборудвани хората на първа линия в битката с COVID-19 Тодоров: С дарените от Джянси маски са оборудвани хората на първа линия в битката с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР