В град Атърау, Казахстан, човек се е върнал у дома,

...
В град Атърау, Казахстан, човек се е върнал у дома,
Коментари Харесай

Мъж се завърна в дома си седмица след собственото си погребение

В град Атърау, Казахстан, човек се е върнал у дома, въпреки че е бил погребан малко преди това. Това се съобщава от регионалното издание " Ak Zhayik ". Както казаха роднините, техният 63-годишен по-голям брат Айгали Супугалиев изчезна. през юни тази година.

Съобщава се, че човекът е тръгнал на 20 юни от къща в село Томари и така и не се върнал. На 9 юли роднините на изчезналото лице написали заявление пред полицията. След известно време те били призовани в моргата. Да се идентифицира тялото, което лежало там било невъзможно поради степените на разлагане, обаче генетичният преглед показал, че с вероятност от 99,92% той е героят на историята.

В началото на септември мъжът бил погребан в мюсюлманско гробище. Близките на " починалия " вече били поръчали надгробен камък, получили смъртен акт и са отказали пенсията, която е била изплащана на мъжа по време на издирването.

Обаче седмица по-късно той се върнал у дома - цял и невредим. Племеничката му, която го видяла първа, почти не умряла от сърдечен удар. Оказало се, че " починалият " е бил поканен да работи в стопанска ферма в една от областите в региона. Сега близките му ще съдят експертите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР