В активна карантина заради коронавируса са 685 жители на Добричка

...
В активна карантина заради коронавируса са 685 жители на Добричка
Коментари Харесай

В активна карантина заради коронавируса са 685 жители на Добричка област

В активна карантина заради коронавируса са 685 жители на Добричка област, съобщиха от областния координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10262
По думите на секретаря на щаба д-р Светла Ангелова от началото на седмицата четирима заболели от коронавирусната инфекция - двама мъже и две жени, са хоспитализирани.

Трима от пациентите са настанени в Covid-сектора в болницата в Добрич, а четвъртият - в инфекциозна клиника във Варна.

На домашно лечение са поставени осем души с вируса. Всички - и хоспитализираните, и лекуваните вкъщи, са в добро общо състояние, по информация от щаба.

Сред установените нови петима заразени в региона през последното денонощие са 30-годишен мъж и друг на 50 години, които се лекуват в областната болница. Установени са контактните хора, включително и във фирмата, в която единият заболял работи, и са им взети проби.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10262  Случаите на ковид по света към този момент са над 12 милиона Случаите на ковид по света към този момент са над 12 милиона  Словакия записва най-големия дневен растеж на новозаразените с ковид Словакия записва най-големия дневен растеж на новозаразените с ковид  Доц. Кунчев: Има безочливо неспазване на разпоредбите, време е за нечовечен надзор

Доц. Кунчев: Има безочливо неспазване на разпоредбите, време е за нечовечен надзор
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР