Ваксините са важни, това е казал Бил Гейтс пред Би

...
Ваксините са важни, това е казал Бил Гейтс пред Би
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Ваксините са важни

Ваксините са важни, това е казал Бил Гейтс пред Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8891
Американският милиардер е дал обширно интервю за британската медийна корпорация в навечерието на очакван световен форум, посветен на изследвания и разработване на препарати за имунизация. Предвижда се световни лидери, големи международни компании и частни лица да съберат над 7,4 милиарда долара за тази цел.

" Всяко едно дарение в тази насока е добре дошло, защото то ще може да спаси живота на милиони хора по целия свят ", е посочил още Гейтс.

Би Би Си припомни, че заради световната пандемия от коронавирус около 80 милиона деца по цял свят са пропуснали насрочените имунизации срещу други заболявания (детски паралич, морбили и други). " Това създава допълнителна опасност за здравето и живота на децата ", е заявил милиардерът.

Според думите на един от основателите на високотехнологичния гигант " Майкрософт " е имало още един риск. " Дезинформацията относно това, че ваксините са били опасни за хората, че са били част от световен заговор и т.н. представлява огромна опасност за борбата срещу много болести, включително и срещу COVID-19 ", е посочил той.

Пет лъжи за коронавируса

" Един ден, когато ние се сдобием ваксина срещу коронавирус, ние ще я разпространим в световен мащаб ", е посочил още Гейтс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8891  Пандемията от ковид във Финландия затихва Пандемията от ковид във Финландия затихва  Рекорд в Иран! Броят на инфектираните с ковид е 3574 души за 24 часа Рекорд в Иран! Броят на инфектираните с ковид е 3574 души за 24 часа  Децата играят дребна роля в предаването на ковид Децата играят дребна роля в предаването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР