Ваксини срещу новия коронавирус, разработени от Института „Гамалей“ и Центъра

...
Ваксини срещу новия коронавирус, разработени от Института „Гамалей“ и Центъра
Коментари Харесай

Две ваксини срещу коронавируса планират да регистрират в Русия през август

Ваксини срещу новия коронавирус, разработени от Института „ Гамалей “ и Центъра „ Вектор “ ще бъдат регистрирани през август.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9265
Това съобщи вицепремиерът Татяна Голикова по време на брифинг на правителството, цитирана от TACC.

" Говорейки за времето, кога се очаква ваксината през 2020 г., три институции са лидери. Това е федералната държавна бюджетна институция " Институт Гамалей ", всички го познават добре.

Той работи в сътрудничество с Институт №48 на руското Министерство на отбраната.

Периодът на провеждане на клинични изпитвания в Института „ Гамалей “ заедно с Институт №48 на Министерството на отбраната е юни-август 2020 г.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9265  Белгия регистрира за пръв път под 10 жертви за денонощие от началото на епидемията Белгия регистрира за пръв път под 10 жертви за денонощие от началото на епидемията  На живо: Борисов: Няма да затваряме повече поради ковид, готови сме На живо: Борисов: Няма да затваряме повече поради ковид, готови сме  Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 520 000 Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 520 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР