Ваксината срещу COVID-19 трябва да стане задължителна за всички наши

...
Ваксината срещу COVID-19 трябва да стане задължителна за всички наши
Коментари Харесай

Австралия: Задължителна ваксина за всички

Ваксината срещу COVID-19 трябва да стане задължителна за всички наши съграждани, това е казал австралийският премиер Скот Морисън, предаде Би Би Си.

Думите на министър-председателя в Канбера са били казани на брифинг след като правителството на страната – континент е подписало договор с британско-шведския фармацевтичен гигант AstraZeneca за доставка на препарата, разработен от учени в Оксфорд.

От компанията са изразили надежда, че ваксината би могла да бъде пусната в масова употреба до края на 2020 г.

" Ние може да разработим план и да направим ваксината задължителна и безплатна за всички австралийци ", е заявил Морисън след подписването на споразумението.



Скот Морисън

От опозицията обаче са заявили, че в договора между Канбера и фирмата е имало много неясноти. " Ние искаме да знаем следното - къде ще се произвежда препаратът и колко пари ще получи фирмата от Стария континент ", е казал Крис Боуън.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11569  Първоначално се твърдяло, че Коронавирус болният умирал съвсем незабавно откакто се болести

Първоначално се твърдяло, че Коронавирус болният умирал съвсем незабавно откакто се болести  Преоболедувалите COVID-19 би трябвало да са деликатни за последствията! Сърцето е под риск Преоболедувалите COVID-19 би трябвало да са деликатни за последствията! Сърцето е под риск  Кои са новите инфектирани в Хасково Кои са новите инфектирани в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР