В Чехия през изминалото денонощие са установении 74 нови случая

...
В Чехия през изминалото денонощие са установении 74 нови случая
Коментари Харесай

Чехия отбеляза най-високия дневен ръст на заразени с COVID-19 от 11 дни

В Чехия през изминалото денонощие са установении 74 нови случая на COVID-19 - най-големият брой на дневна база от 11 дни насам, съобщи здравното министерство, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8883
Общият брой инфектирани с коронавируса от началото на март в страната е 9441. От усложнения, предизвикани от новия патоген, са починали 324 жители на Чехия, а оздравелите са 6752.

Няма починал през последното денонощие сред заразените с коронавируса в Чехия

В момента лечение получават 2365 болни, 124 от които са настанени в здравни заведения.

От 1 март, когато здравните власти информираха за появата на вируса в страната, са тестувани близо 460 000 жители на Чехия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8883  Лекарството срещу малария не стопира развиването на COVID-19, сочи проучване Лекарството срещу малария не стопира развиването на COVID-19, сочи проучване  Турция не чака втора вълна на COVID-19 Турция не чака втора вълна на COVID-19  От през днешния ден инфекциозното поделение в МБАЛ От през днешния ден инфекциозното поделение в МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол се затваря за 14 дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР