В Чехия от 25 май отпада задължението за носене на

...
В Чехия от 25 май отпада задължението за носене на
Коментари Харесай

От 25 май в Чехия отпада задължението за носене на маски на обществени места

В Чехия от 25 май отпада задължението за носене на маски на обществени места, реши днес чешкото правителство. Това е поредна стъпка за облекчаването на ограниченията, въведени за борба с епидемията от коронавируса, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7733
Чехия въведе някои от най-строгите мерки в Европа в средата на март, включително изискването хората да носят маски на обществени места. Но скоро гражданите ще са задължени да носят маски единствено в обществения транспорт, в магазините и други затворени обществени пространства, включително в театрите и кината.

Новите случаи на COVID-19 в Полша са 385, в Чехия отчитат спад на заразените с вируса

Правителството запазва препоръката си към гражданите да носят маски на открито. Властите отвориха отново днес бирариите, някои училища, фризьорските салони, моловете, кината и други търговски обекти в централноевропейската страна.

Към днес следобед Чехия съобщи за 8136 случая на зараза с коронавируса и 281 починали от COVID-19. Повече от половината от далите положителна проба за вируса вече са оздравели, според данни на правителството.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7733  Катедралата в Кьолн ще приема стеснен брой туристи Катедралата в Кьолн ще приема стеснен брой туристи  Путин разгласи завършек на неработните дни Путин разгласи завършек на неработните дни  Отделението по анестезиология в МБАЛ-Пазарджик е под карантина Отделението по анестезиология в МБАЛ-Пазарджик е под карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР