В Черна гора отново обявиха епидемия от COVID-19. Данните показват,

...
В Черна гора отново обявиха епидемия от COVID-19. Данните показват,
Коментари Харесай

Черна гора отново обяви епидемия от COVID-19

В Черна гора отново обявиха епидемия от COVID-19. Данните показват, че заболеваемостта се е увеличила през последните няколко дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10683
Носенето на маски на открито и закрито е задължително, включително за деца над седем години. Масови събирания са разрешени при следните условия - на открито максимум 40 души, на закрито - до 20 души. Това се посочва в заповедта на кабинета, предаде БНТ.

Черна гора отново обяви епидемия от коронавирус за цялата страна

През изминалите 24 часа в страната са регистрирани близо 100 новия случая на коронавирусна инфекция, като властите твърдят, че повечето от тях са внесени.

Общият брой инфектирани е над 1 900.

В края на май Черна гора стана първата държава в Европа, която обяви край на епидемията от COVID-19. В средата на юни обаче коронавируса се върна и започна т.нар. втора вълна на инфекцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10683  12-годишно момче и зрелостничка са измежду новите инфектирани с Covid-19 в Добричко 12-годишно момче и зрелостничка са измежду новите инфектирани с Covid-19 в Добричко  Всеки пети екскурзиант с COVID-19 в Гърция е българин Всеки пети екскурзиант с COVID-19 в Гърция е българин  Швейцария усили до 42 страните и териториите с висок риск от COVID-19 Швейцария усили до 42 страните и териториите с висок риск от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР