В Словения през последното денонощие са потвърдени още три случая

...
В Словения през последното денонощие са потвърдени още три случая
Коментари Харесай

Три нови случая на коронавирус бяха потвърдени в Словения, още един човек е починал

В Словения през последното денонощие са потвърдени още три случая на зараза с коронавирус и още един човек е починал, предаде агенция СТА, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7335
Позитивните случаи са общо 1448, починали са 99 души.

Словения дава над 13 млн. евро за разработване на ваксина срещу коронавирус

В Словения бе направено проучване, от чиито резултати става ясно, че един на 30 словенци вероятно са срещнали вируса, което означава, че само два до четири процента от населението е придобило имунитет.

За наличие на антитела са изследвани 1368 души, 3,1 от които са позитивни на COVID-19, съобщи Марио Полак от Института по микробиология и имунология.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7335  Посланикът на Швейцария със особено послание към българите Посланикът на Швейцария със особено послание към българите  Купон в ромския квартал на Ямбол - огнище на болестта Купон в ромския квартал на Ямбол - огнище на болестта  Германия даде филантропична помощ на Молдова Германия даде филантропична помощ на Молдова
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР