В Пловдив от днес започва тестването на всички общински съветници

...
В Пловдив от днес започва тестването на всички общински съветници
Коментари Харесай

Общинар от Пловдив е с COVID-19

В Пловдив от днес започва тестването на всички общински съветници за COVID-19, след като представител от групата на ГЕРБ даде положителен резултат за наличието на новия коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10096
Изследването на съветниците ще продължи два дни, по предварително изготвен график, предаде БНТ.

PCR-проби ще бъдат взети и от служителите от администрацията на местния парламент, съобщи председателят Александър Държиков.

Той очаква резултатите да станат ясни до утре вечерта. От тях ще зависи по какъв начин ще се проведе предстоящото в четвъртък заседание на общинския съвет.

Там вече беше извършена цялостна дезинфекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10096  Огнища на COVID-19 в месопреработвателни предприятия в Австрия Огнища на COVID-19 в месопреработвателни предприятия в Австрия  543 нови инфектирани с ковид в Украйна за денонощие 543 нови инфектирани с ковид в Украйна за денонощие  Учени: СЗО да признае, че коронавирусът се придвижва по въздуха Учени: СЗО да признае, че коронавирусът се придвижва по въздуха
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР