„ВП Брандс Интернешънъл“ АД, правоприемник на „Винпром Пещера“ АД, изразява

...
„ВП Брандс Интернешънъл“ АД, правоприемник на „Винпром Пещера“ АД, изразява
Коментари Харесай

Респиратори за 300 000 лв. дарява ВП Брандс Интернешънъл на родни болници

„ ВП Брандс Интернешънъл “ АД, правоприемник на „ Винпром Пещера “ АД, изразява подкрепата си към предприетите действия от Националния оперативен щаб за справяне с епидемията от коронавирус в страната. За целта Акционерите на дружеството ще дарят 300 000 лв. за закупуване на респиратори, маски и защитни облекла за болничните заведения в страната, които имат най-голяма нужда. Така компанията ще подпомогне най-натоварените болници в страната да отговорят на спешната нужда от дихателна защита и профилактика на засегнатите от вируса. Закупуването на апаратите за обдишване е най-необходимо към настоящия момент, според Националния оперативен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3334
„ ВП Брандс Интернешънъл “ АД ще продължи да изпълнява своя ангажимент към българските граждани и организации с цел овладяване на пандемията от COVID-19. Притежаваната от компанията фабрика за спирт „ Essentica” ще работи на пълен капацитет и в денонощен режим, за да доставя приоритетно за българския пазар продукция за производство на дезинфектанти.

Ръководството на компанията изказва признателност към работата на медицинските работници и болничните заведения. „ Вярваме, че с обща работа, воля и дисциплина, ще успеем да преминем и през това предизвикателство “, споделят от „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3334  Министър Димитров: Проблеми с боклука на София няма

Министър Димитров: Проблеми с боклука на София няма  Сръбски вестник: Президентът успокои работодателите Сръбски вестник: Президентът успокои работодателите  Столична община с публична Viber група за COVID-19 Столична община с публична Viber група за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР