В Италия през изтеклото денонощие са регистрирани още 44 смъртни

...
В Италия през изтеклото денонощие са регистрирани още 44 смъртни
Коментари Харесай

В Италия са регистрирани за денонощие 44 нови смъртни случая, свързани с коронавируса

В Италия през изтеклото денонощие са регистрирани още 44 смъртни случая сред заразените с новия коронавирус, с което починалите от началото на епидемията в страната стават общо 34 345, съобщи италианската служба за гражданска защита, цитирана от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9303
Общият брой на инфектираните в страната е 236 989, като в последните 24 часа са установени 338 нови случая.

Италия регистрира още 53 жертви на коронавируса и 379 нови заразени

Оздравелите пациенти от началото на пандемията са общо 176 370, през последното денонощие - 1505.

От понеделник в Италия на практика се отменя карантината, наложена на 10 март. От утре влизат в сила нови наредби за вдигане на редица ограничения.

Властите разрешават например отново да бъдат отворени театрите и кината, децата да заминат за летни лагери, да започнат работа балнеологичните комплекси, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9303  Излязоха пробите на гостите на абитуриентския бал в Лесидрен Излязоха пробите на гостите на абитуриентския бал в Лесидрен  Масови проби за COVID-19 в Пекин поради ново огнище на огромно пазарище Масови проби за COVID-19 в Пекин поради ново огнище на огромно пазарище  България подготвена да се причисли към европейската самодейност за ваксина за COVID-19 България подготвена да се причисли към европейската самодейност за ваксина за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР