В Испания за втори пореден ден не са регистрирани нови

...
В Испания за втори пореден ден не са регистрирани нови
Коментари Харесай

В Испания за втори пореден ден няма нито един починал от COVID-19

В Испания за втори пореден ден не са регистрирани нови смъртни случаи от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8815
Общият брой на починалите от заболяването, причинено от коронавируса, остава непроменен от обявените в неделя общо 27 127 души, съобщи днес здравното министерство в Мадрид, цитирано от Ройтерс. Починалите за цялата минала седмица са 34-ма.

Жертвите от COVID-19 в Испания са много повече от официално обявените?

Общият брой на диагностицираните с острата заразна болест в страната досега се е увеличил със 137 души, достигайки 239 932.

Тези оптимистични данни според министерството свидетелстват за подобряване на епидемиологичната ситуация в 47-милионната страна.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8815  Заразените с COVID-19 в Токио още веднъж започнаха да се усилват Заразените с COVID-19 в Токио още веднъж започнаха да се усилват  Русия планира да похарчи 73 милиарда $ за икономическо възобновяване Русия планира да похарчи 73 милиарда $ за икономическо възобновяване  Швеция заяви за 65 нови смъртни случая от ковид Швеция заяви за 65 нови смъртни случая от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР