В България има хора, които забогатяха, възползвайки се от условията

...
В България има хора, които забогатяха, възползвайки се от условията
Коментари Харесай

Бизнесменът Петър Манджуков към богатите българи: Имате дълг към обществото

В България има хора, които забогатяха, възползвайки се от условията и придобивайки активи на занижени цени. Именно те са длъжници на обществото. Те имат достатъчно печалби през годините, за да могат да си позволят да върнат на хората, които са им помагали. Това призова бизнесменът Петър Манджуков в предаването „ 120 минути “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7077
„ Никой не може да даде точна прогноза за икономическите последици от пандемията и това как ще ни се отрази “, коментира той.

7 нови случая на COVID-19 у нас, има и още една жертва

„ Аз съм имал шанса да бъда заможен човек. Животът ми е дал повече от моята потребност. Всеки се изгражда и развива сам в дадена среда и всеки има задължения към тази среда. Животът дава и други неща, които сънщо не са маловажни “, призна Манджуков.

„ Не трябва да забравяме, че живеем в пазрна икономика. Аз цял живот съм работил в областта на военното производство. Нвремето се стремяхме да задоволяваме нуждите ни във Варшавеския договор. Никога правителството не е подпомагало този бизнес. Въореки това ние не сме празвили стачки. Когато човек поема риска да прави бизнес трябва да знае, че никога нещата не са гладки. Не трява да ревем на държавата, защото тя има ограничен бюджет “, подчерта той.

Бизнесменът изтъкна, че заради пандемията сме променили отношението си към медицинските работници. „ Трябваше ли да има пандемия, за да оценим усилията на хората, които се грижат за нашпето здраве? “, пита той.

В тази връзка отчете, че никой от богатите не може да трупа печалба без труда на всички във фирмата и отправи послание към всички заможни българи да даряват и да помагат на хората.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7077  Novini.bg и Profit.bg с рекорден трафик, готвят нови планове Novini.bg и Profit.bg с рекорден трафик, готвят нови планове  18-годишният Толга Мехмедов към този момент 6 години е част от екипа доброволци на БЧК в Русе 18-годишният Толга Мехмедов към този момент 6 години е част от екипа доброволци на БЧК в Русе  Отиде ли си коронавирусът от Паничерево? Отиде ли си коронавирусът от Паничерево?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР