В Беларус е регистриран втори смъртен случай след заразяване с

...
В Беларус е регистриран втори смъртен случай след заразяване с
Коментари Харесай

В Беларус е починал втори пациент с коронавирус

В Беларус е регистриран втори смъртен случай след заразяване с коронавируса, съобщи днес министерството на здравеопазването, предаде ТАСС. Починалият е възрастен човек с множество хронични заболявания, които са утежнили състоянието му.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3618
Ведомството обяви, че до днес в страната са извършени 32 хиляди проби за коронавируса, но не съобщи колко от тях са положителни. В съобщението се посочва само, че през последното денонощие са били изписани петима души, които преди са дали положителна проба, а на лечение остават 157 души.

Беларус обяви за първи смъртен случай от коранавирус

По официални данни от вчера заразените в Беларус са 163. Вчера бе съобщено и за първия смъртен случай от болестта COVID-19, причинявана от коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3618  Наводнения в Иран лишиха живота на 21 души Наводнения в Иран лишиха живота на 21 души  Лекари от ВМА: Всичко ще бъде наред! Лекари от ВМА: Всичко ще бъде наред!  Трима с COVID-19 лекуват в Университетската болница в Стара Загора Трима с COVID-19 лекуват в Университетската болница в Стара Загора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР