В Александровска болница няма свободни легла за заразени с коронавирус.

...
В Александровска болница няма свободни легла за заразени с коронавирус.
Коментари Харесай

Нямаме свободни легла, заяви шефът на Александровска болница

В Александровска болница няма свободни легла за заразени с коронавирус. Като едно от най-големите лечебни заведения на територията на София, а и на страната, ще трябва да открием още едно Коронавирус отделение. То ще бъде с капацитет от около 25-30 легла. Ако след Нова година обстановката не се успокои, ще преобразуваме и други отделения.

Това обявиновият директор на лечебното заведение проф. Борис Богов по Нова тв.

Има двама пациенти с коронавирус, които са пренасочени към други лечебни заведения. От понеделник влиза в сила ново разпореждане на здравното министерство за прекратяване на плановия прием. Това се прави с цел разкриване на допълнителни легла, обясни професорът.

“Ако след Нова година обстановката не се успокои, ще преобразуваме и други отделения ", категоричен е шефът на Александровска болница.

В момента в лечебното заведение има двама интубирани пациенти и петима в интензивно отделение. Заразените медици са 14, но са в добро състояние.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13733  Германия заяви за нови 14 714 случая Германия заяви за нови 14 714 случая  Протестна акция срещу рестриктивните мерки имаше в италианския град Неапол Протестна акция срещу рестриктивните мерки имаше в италианския град Неапол  Бразилски институт ще внася китайска ваксина против КОВИД-19 Бразилски институт ще внася китайска ваксина против КОВИД-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР