Бях на тест, както и всички мои съпартийци. Депутатският ни

...
Бях на тест, както и всички мои съпартийци. Депутатският ни
Коментари Харесай

Искрен Веселинов обяви кога ще е ясно има ли още заразени с COVID-19 депутати

Бях на тест, както и всички мои съпартийци. Депутатският ни имунитет явно не важи за вирусната инфекция. Това каза в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов и съпредседател на ПГ на Обединени патриоти. Припомняме, че всички депутати от днес се тестват за COVID-19, след като на извънреден брифинг късно снощи беше обявено, че народният представител от ДПС д-р Хасан Адемов е заразен с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3649
Взеха гърлен секрет и секрет от носа. Утре до обяд резултатите трябва да са готови и да решим как продължаваме, съобщи Веселинов.

Депутат заразен с COVID-19

Той коментира и предложението на ВМРО за банкова ваканция. Искаме солидарност. Тази криза няма ясен финал, но има ясни поражения върху бизнеса и хората. Въпреки че приехме закон за извънредното положение, голямата празнина остава. Нашто предложение е за банкова ваканция и отсрочка за плащането по кредитите, които да дадат глътка въздух на бизнеса и на хората. Банките винаги са били свещенета крава на икономиката, имат редица привилегии. Сега е моментът да проявят своята солидарност, а не просто да търсят собствената си изгода, посочи зам.-председателят на ВМРО.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3649  Лекарка, предизвестила света за епидемията от COVID-19, изчезна мистериозно Лекарка, предизвестила света за епидемията от COVID-19, изчезна мистериозно  Русия отделя 1,4 трилиона рубли за битка с ковид, заяви министър председателят Мишустин Русия отделя 1,4 трилиона рубли за битка с ковид, заяви министър председателят Мишустин  Борисов в особено послание към нацията: Длъжни сме да ви защитим! Борисов в особено послание към нацията: Длъжни сме да ви защитим!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР