Българският лекарски съюз (БЛС) започна национално социологическо проучване сред лекарите

...
Българският лекарски съюз (БЛС) започна национално социологическо проучване сред лекарите
Коментари Харесай

Питат лекарите за здравните проблеми, които пандемията от COVID-19 предизвика

Българският лекарски съюз (БЛС) започна национално социологическо проучване сред лекарите за здравните проблеми, които пандемията от COVID-19 предизвика, информира БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8546
Целта на изследването на БЛС е да се посочат здравните проблеми сред лекарите, обезпечеността с лични предпазни средства и трудностите, които епидемията от коронавируса.

Лекарите ще бъдат питани и дали са ставали жертва на агресия по време на работа.

Проучването на БЛС е първо по рода си от десетилетия, посочват от организацията. То е анонимно и ще включва 21 въпроса. Ще бъде направено чрез телефон сред хиляда лекари от цялата страна и от всички звена на здравната система.

От БЛС посочват, че само обективната информация, получена от колегите им от страната ще даде реалната картина, ще очертае проблемите и поуките за в бъдеще.

Националното проучване сред лекарите ще бъде осъществено от социологическа агенция „ Тренд “.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8546  Чехия отвори КПП-та си по сухопътните граници с Австрия и Германия Чехия отвори КПП-та си по сухопътните граници с Австрия и Германия  Хонконг отваря караоке питейни заведения, нощни клубове и бани Хонконг отваря караоке питейни заведения, нощни клубове и бани  Руски жител е новорегистрираният с ковид в МБАЛ - Шумен Руски жител е новорегистрираният с ковид в МБАЛ - Шумен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР