Бушуващите в момента пожари я Южна Калифорния принудиха четвърт милион

...
Бушуващите в момента пожари я Южна Калифорния принудиха четвърт милион
Коментари Харесай

Ад в Бевърли Хилс! Евакуираха Лейди Гага и Ким Кардашиян от лъскавите им имения

Бушуващите в момента пожари я Южна Калифорния принудиха четвърт милион души спешно да се евакуират от домовете си. Сред тях бяха и знаменитости като Лейди Гага и Ким Кардашиян, които трябваше да бягат от луксозните си имения, за се спасят от пламъците.

23 са жертвите на стихията до момента, а много повече хора са ранени, съобщава Си Ен Ен. Щетите все още не могат да изчислят.

Първоначално беше съобщено, че прочутото „ ергенско “ имение на Кейтлин Дженър (вторият баща на Ким Кардашиян, който се казваше Брус преди да си смени пола) е изгоряло. То е известно с това, че в него беше снимано популярното риалити предаване “The Bachelor”. „ Ние сме извън горящата зона и сме в безопасност “, написа тя в социалните мрежи. На следващата сутрин бяха заснети кадри от въздуха, на които се вижда, че имението се е разминало на косъм с огъня, а около него все още се извива дим.


Носителят на „ Оскар “ Гийермо дел Торо също е сред засегнатите от евакуацията. В Туитър той написа, че къщата, в която твори, и ценната му колекция са в сериозна опасност от пожара.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР