Броят на смъртните случаи от новия коронавирус във Франция се

...
Броят на смъртните случаи от новия коронавирус във Франция се
Коментари Харесай

Расте броят на новозаразените с COVID-19 във Франция

Броят на смъртните случаи от новия коронавирус във Франция се увеличи днес с 18 души до общо 29 861 починали, което е в рамките на средните стойности през последната седмица, но броят на новозаразените рязко се покачи, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9950
Френските здравни власти съобщиха, че потвърдените случаи на заразяване с коронавируса са нараснали с 918 до 165 719. За сравнение вчера броят на новите заразени беше 541. Според властите увеличението се дължи на допълване на липсващи данни.

СЗО разтревожени: От една седмица в света има по над 160 000 заразени на ден

През април, когато беше пикът на епидемията, новите заразени във Франция бяха средно по 2582 на ден. През юни този показател е бил 435 на ден, а през май - 715.

От 11 май Франция започна постепенно да отменя карантинните си мерки и сега почти всички обекти отново работят, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9950  Над 60 000 души са умряли от COVID-19 в Бразилия Над 60 000 души са умряли от COVID-19 в Бразилия  Нов дневен връх на броя на инфектираните с ковид в Съединени американски щати Нов дневен връх на броя на инфектираните с ковид в Съединени американски щати  На косъм от абсолютния връх по инфектирани с ковид у нас, вирусът взе две жертви На косъм от абсолютния връх по инфектирани с ковид у нас, вирусът взе две жертви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР