Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Япония се

...
Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Япония се
Коментари Харесай

В Япония за първи път регистрираха над 200 новозаразени с COVID-19 за денонощие

Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Япония се е увеличил с 200 през последното денонощие - рекорд от началото на епидемията, съобщи агенция Киодо, цитирана от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3445
Най-много са новите случаи в столицата Токио (78) и в Осака (28).

Най-малко седем души са починали през последното денонощие от причиняваното от коронавируса заболяване COVID-19. С това общият брой на смъртните случаи достигна 77.

Заразените в Япония са над 2800, сред които са и 712 пътници и членове на екипажа на американския круизен кораб " Даймънд принсес ".

Случаите на коронавирус в Япония са вече над 2000, Южна Корея съобщи за 125 нови заразени

В страната засега не са въведени строги карантинни мерки, но властите настоятелно призовават жителите на Токио да не излизат навън без специална нужда, особено нощно време. Препоръчва се също всички да преминат на работа от вкъщи, когато това е възможно.

Губернаторката на столичната префектура Юрико Коике каза, че е на път да въведе извънредно положение в Токио заради епидемията, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3445  Какво ще взема решение на следващия ден кабинетът, вижте дневния ред на съвещанието Какво ще взема решение на следващия ден кабинетът, вижте дневния ред на съвещанието  Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени подариха възнагражденията си на локалната болница Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени подариха възнагражденията си на локалната болница  Захариева: Невъзможно е да се оправим с COVID-19 без обединен метод на Европейски Съюз за взаимни ограничения и взаимност Захариева: Невъзможно е да се оправим с COVID-19 без обединен метод на Европейски Съюз за взаимни ограничения и взаимност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР