Броят на починалите от новия коронавирус в Турция надхвърли 800

...
Броят на починалите от новия коронавирус в Турция надхвърли 800
Коментари Харесай

Броят на починалите от коронавируса в Турция надхвърли 800 при близо 40 000 заразени

Броят на починалите от новия коронавирус в Турция надхвърли 800 при близо 40 000 заразени, предаде БТА, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4746
Министерството на здравеопазването съобщи днес за 87 смъртни случая. С това общият брой на починалите в Турция от причиняваното от вируса заболяване COVID-19 COVID-19 достигна 812.

Ердоган към възрастните турци: Държавата взима всички необходими мерки в борбата с COVID-19

Здравното министерство съобщи за 4117 нови заразени. С това общият брой на случаите в Турция вече е 38 226. 1846 болни са оздравели.

През последните 24 часа в Турция са били направени 24 900 теста за наличие на вируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4746  Вижте резултатите от инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в Софийска област Вижте резултатите от инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в Софийска област  Хиляди напущат Ухан, отправяйки се към разнообразни краища на света Хиляди напущат Ухан, отправяйки се към разнообразни краища на света  Разследват трима мъже за неспазване на наложителната карантина в Петрич Разследват трима мъже за неспазване на наложителната карантина в Петрич
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР