Броят на починалите от новия коронавирус в Съединените щати е

...
Броят на починалите от новия коронавирус в Съединените щати е
Коментари Харесай

Броят на починалите от коронавируса в САЩ надхвърли 107 000

Броят на починалите от новия коронавирус в Съединените щати е надхвърлил 107 000, съобщиха американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, цитирани от БТА и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8907
По данни на държавната агенция по здравеопазване през последното денонощие причиняваното от коронавируса заболяване Ковид-19 е причинило смъртта на 827 души. С това общият брой на починалите в САЩ вече е 107 029.

През последното денонощие в страната са били регистрирани близо 15 000 нови заразени с коронавируса. С установените 14 676 случая общият им брой в САЩ е достигнал 1 842 101.

Данните са за денонощието до 16 ч. източноамериканско време (23 ч. българско време) вчера.

Съединените щати са на първо място в света по брой починали и заразени с коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8907  Гърция сложи под карантина бежански лагер с към 1500 жители Гърция сложи под карантина бежански лагер с към 1500 жители  Борис Джонсън: Светът би трябвало да се сплоти в битката против COVID-19 Борис Джонсън: Светът би трябвало да се сплоти в битката против COVID-19  Световният алианс за ваксини и имунизации събра 8,8 милиарда $ от дарения Световният алианс за ваксини и имунизации събра 8,8 милиарда $ от дарения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР