Броят на починалите в Швеция от COVID-19, причиняваното от новия

...
Броят на починалите в Швеция от COVID-19, причиняваното от новия
Коментари Харесай

Броят на починалите от COVID-19 в Швеция надхвърли 4000

Броят на починалите в Швеция от COVID-19, причиняваното от новия коронавирус заболяване, надхвърли 4000, предаде Ройтерс, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8498
Агенцията за обществено здравеопазване съобщи днес за 31 смъртни случая в страната през последното денонощие. С това общият брой на починалите в Швеция е достигнал 4029.

С регистрираните 384 нови случая на заразяване потвърдените инфектирани вече са 33 843.

Втората и по-смъртоносна вълна от COVID-19 идва от Швеция!

Швеция възприе по-мек подход в борбата с коронавируса, като заложи повече на доброволното социално дистанциране и добрата хигиена, отбелязва Ройтерс.

Смъртните случаи в страната са в пъти повече, отколкото в скандинавските й съседи, но са по-малко от тези в тежко засегнати държави като Испания и Великобритания. Последните наложиха строги мерки за социално дистанциране, но едва когато вирусът се бе разпространил сериозно на тяхна територия, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8498  Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи  Броят на новозаразените в Иран още веднъж стартира да нараства Броят на новозаразените в Иран още веднъж стартира да нараства  Нови 21 инфектирани с ковид в Северна Македония Нови 21 инфектирани с ковид в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР