Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в

...
Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Румъния обяви, че над 4 000 са вече заразените с новия коронавирус в страната

Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в Румъния нарасна до 4 057 души, съобщи днес Групата за стратегическа комуникация, цитирана от агенция Аджерпрес. Смъртните случаи са 157.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4368
Новорегистрираните заболели за последното денонощие са 193.

Четиристотин и шест румънци са оздравели от Ковид-19 и са изписани от болниците.

Под интензивни грижи са 179 пациенти.

На национално равнище са обработени 40 987 теста до момента. Най-голям брой заразени има в северния окръг Сучава - 1 228, и в Букурещ - 566.

Румънският премиер с предположение кога ще е пикът на COVID-19 в страната

Групата за стратегическа комуникация съобщи още, че броят на починалите румънци от Ковид-19 зад граница е нараснал на 29 души, след като двама румънци са починали от болестта във Великобритания.

Броят на заразените румънци, намиращи се в чужбина, е 627. Най-много те са в Италия (400). Следват Испания - 189, Франция - 15, Германия - 8, Великобритания - 6.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4368  Елтън Джон подари 1 милион $ за битката с COVID-19 Елтън Джон подари 1 милион $ за битката с COVID-19  Не се планува вечерен час поради ковид в Русе Не се планува вечерен час поради ковид в Русе  Масово предприятия и хотели в община Гърмен затварят Масово предприятия и хотели в община Гърмен затварят
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР