Броят на потвърдените случаи на заразяване с коронавируса в Русия

...
Броят на потвърдените случаи на заразяване с коронавируса в Русия
Коментари Харесай

Над 6000 новозаразени с коронавируса бяха регистрирани в Русия за последното денонощие

Броят на потвърдените случаи на заразяване с коронавируса в Русия нарасна с 6109 за последното денонощие и достигна 771 456 души, предаде ТАСС, като цитира информация на федералния оперативен щаб за борба с новата болест.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10573
Прирастът на новозаразени достигна 0,8 на сто за втори пореден ден. Най-ниски са темповете на заразяване в Чукотка, където няма нито един заразен за последните 24 часа. В Санкт Петербург бяха открити 202 новозаразени, което е най-ниската цифра от 28 април.

Броят на смъртните случаи достигна 95 за последното денонощие, срещу 124 предишния ден. Общият брой на жертвите е 12 342 души. Смъртните случаи за последното денонощие са достигнали най-ниското си равнище от 29 юни, предаде БТА.

26 души са починали вследствие на коронавируса в Санкт Петербург, 14 - в Москва и 10 - в Московска област. В други 23 области броят на починалите е не повече от 6.

Общо са починали 1,6 на сто от заразилите се с коронавирус в Русия. Показателят остава на това равнище вече трети пореден ден.
Броят на оздравелите се увеличи с 3481 новоизписани от болниците, като достигна 550 344 души. По данни на оперативния щаб вече са излекувани над 71 на сто от заразилите се с коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10573  Тити Папазов пребори COVID-19 Тити Папазов пребори COVID-19  Д-р Любомир Киров: Новият ковид ще поддържа непрекъснати равнища и през есента

Д-р Любомир Киров: Новият ковид ще поддържа непрекъснати равнища и през есента  Реаниматорът доктор Абединов за вируса: Да се имунизираме с малко самообладание

Реаниматорът доктор Абединов за вируса: Да се имунизираме с малко самообладание
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР