Броят на потвърдените случаи на зараза с коронавируса в Германия

...
Броят на потвърдените случаи на зараза с коронавируса в Германия
Коментари Харесай

Броят на заразените и в Германия расте

Броят на потвърдените случаи на зараза с коронавируса в Германия нарасна с 301 за последното денонощие до 183 979. Това сочат данните на Института за инфекциозни болести " Роберт Кох ", цитирани от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8977
За последните 24 часа от коронавирус са починали 22 души, което прави общо 8668 в страната.

Вчера в Германия имаше множество струпвания на хора. Германците последваха американците и също излязоха на протест срещу расизма.

Това постави под въпрос епидемичните мерки, като властите настояваха да се избягва събирането на хора.

Органите на реда призоваваха присъстващите да спазват безопасна дистанция и да слагат предпазни маски заради коронавируса, отбеляза БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8977  Нови инфектирани с COVID-19 в Китай и Южна Корея Нови инфектирани с COVID-19 в Китай и Южна Корея  Повече от 1500 нови инфектирани с ковид и над 200 умряли във Англия през последното денонощие Повече от 1500 нови инфектирани с ковид и над 200 умряли във Англия през последното денонощие  Около 200 заболели от COVID-19 в Армения чакат да бъдат признати в болница Около 200 заболели от COVID-19 в Армения чакат да бъдат признати в болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР