Броят на новите смъртни случаи от коронавируса във Франция е

...
Броят на новите смъртни случаи от коронавируса във Франция е
Коментари Харесай

Девети пореден ден под 100 смъртни случая от коронавируса във Франция

Броят на новите смъртни случаи от коронавируса във Франция е под 100 за девети пореден ден, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8698
Френското министерство на здравеопазването съобщи за 52-ма починали през последното денонощие. С това общият брой на смъртните случаи от коронавируса във Франция вече е 28 714. Страната е четвърта в мрачната статистика след Съединените щати, Великобритания и Италия.

Смъртността във Франция по-ниска през май в сравнение със същия период на миналата година въпреки COVID-19

Потвърдените случаи на заразяване с коронавируса във Франция са нараснали през последното денонощие с 597 - от 149 071 до 149 668. Броят на пациентите с коронавирус в интензивно отделение е намалял от 1429 на 1361, затвърждавайки отдавнашната тенденция на спад.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8698  Опозицията в Швеция изиска основаване на комисия, която да проверява по какъв начин се е справила страната с COVID-19 Опозицията в Швеция изиска основаване на комисия, която да проверява по какъв начин се е справила страната с COVID-19  Детското поделение на благоевградската болница затваря порти Детското поделение на благоевградската болница затваря порти  US лечебни заведения се отхвърлят от потреблението на лекарство против COVID-19 US лечебни заведения се отхвърлят от потреблението на лекарство против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР