Броят на новите случаи на Covid-19 в Япония през изминалото

...
Броят на новите случаи на Covid-19 в Япония през изминалото
Коментари Харесай

Трети пореден ден броят на заразените с новия коронавирус в Япония се увеличава

Броят на новите случаи на Covid-19 в Япония през изминалото денонощие се е увеличил с 274, включително със 131 в Токио.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10046
За трети пореден ден броят на заразените с новия коронавирус нараства с над 100, съобщиха днес министерството на здравеопазването и столичната управа.

Вчера в страната бяха регистрирани нови 239 случая на заразени с Covid-19. За първи път през последните два месеца този показател превишава символичния праг от 200. Главното огнища на разпространение на вируса продължава да бъде Токио и най-вече кварталите с увеселителни заведение в централния район Синдзюку.

Това накара губернатора Юрико Коике да призове настоятелно местните жители и особено младежите да се откажат от нощния живот и да не посещават вечер и през нощта развлекателни и питейни заведения.

Токио потвърди над 100 нови случая на коронавирус за денонощие

Утре в Токио ще има губернаторски избори. Местните власти обещаха да вземат всички необходими мерки за организирането на безопасни избирателни участъци.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10046  Още 97 инфектирани с COVID-19 в Швейцария Още 97 инфектирани с COVID-19 в Швейцария  Дете на 4 години с COVID-19 в с. Голямо Ново Дете на 4 години с COVID-19 в с. Голямо Ново  Кристин Лагард: Кризата ще промени надълбоко стопанските системи Кристин Лагард: Кризата ще промени надълбоко стопанските системи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР