Броят на заразяванията с коронавирус в Швеция се увеличи със

...
Броят на заразяванията с коронавирус в Швеция се увеличи със
Коментари Харесай

Случаите на коронавирус в Швеция станаха почти 78 200

Броят на заразяванията с коронавирус в Швеция се увеличи със 118 за едно денонощие и достигна 78 166, съобщи БТА, като се позова на здравните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10642
По данни на шведското управление по здравеопазване смъртните случаи са нараснали със седем и вече са 5646.

Епидемиолози: Най-вероятно е да се заразим с коронавируса вкъщи

" В Швеция продължава положителната тенденция на бързо намаляване на броя на новите случаи. Тежките случаи също така доста намаляват. Броят на починалите сега е средно 10 на ден ", каза държавният епидемиолог Андерс Тегнел.

Експерти от управлението по здравеопазване представиха прогноза за възможното разпространение на коронавируса през следващата година. Според благоприятния сценарий до есента на 2021 г. в Швеция от COVID-19 могат да умрат още 200 човека, ако разпространението на заразата продължава при сегашното ниво.

В случай на ново рязко и бързо разпространение на вируса във всички райони броят на жертвите може да достигне 5880.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10642  В Нидерландия още веднъж пораства броят на заразяванията с ковид В Нидерландия още веднъж пораства броят на заразяванията с ковид  Себастиан Курц: Връщаме маските в супермаркетите, банките и пощите Себастиан Курц: Връщаме маските в супермаркетите, банките и пощите  Епидемиолози: Най-вероятно е да се заразим с ковид у дома Епидемиолози: Най-вероятно е да се заразим с ковид у дома
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР