Броят на заразилите се с коронавирус в Руската федерация през

...
Броят на заразилите се с коронавирус в Руската федерация през
Коментари Харесай

Броят на заразилите се с коронавирус в Русия надхвърли 1500 души

Броят на заразилите се с коронавирус в Руската федерация през последното денонощие нарасна с 270 и достигна 1534 души, съобщи ТАСС, като се позовава на последните данни на оперативния щаб за борба с разпространението на новата коронавирусна инфекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3027
През последното денонощие от болниците са изписани 15 оздравели, с което общият им брой от началото на епидемията достигна 64. С четирима починали през последното денонощие общият брой на смъртните случаи вече е осем.

Зараза в Кремъл

Сред новите случаи на заразени в Москва 152 човека са на възраст от 18 до 65 години и 32 - над 65 години. Коронавирус е потвърден и при 13 деца.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3027  Борисов изрази съболезнования за гибелта на някогашен френски министър Борисов изрази съболезнования за гибелта на някогашен френски министър  Италия Италия " се доближава " до пика на болестта  143 нови случая на ковид и един умрял в Тайланд 143 нови случая на ковид и един умрял в Тайланд
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР