Броят на заразените с новия коронавирус във Великобритания надхвърли 300

...
Броят на заразените с новия коронавирус във Великобритания надхвърли 300
Коментари Харесай

Над 300 000 са вече заразените с коронавирус във Великобритания

Броят на заразените с новия коронавирус във Великобритания надхвърли 300 000 души, а този на починалите от заразата 42 200, съобщи днес британското здравно министерство, предаде ТАСС, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9487
В съобщението се казва, че за едно денонощие са били регистрирани още 135 смъртни случая от COVID-19.

" Общо 300 469 души са дали досега положителни проби (за новия коронавирус). Към 17.00 ч. по Гринуич на 17 юни от онези, за които е било потвърдено, че са заразени с коронавируса, 42 288 души, за съжаление, са починали ", се казва в съобщението.

В страната са извършени 7,2 млн. теста за коронавирус.

Британското здравно министерство съобщи вчера за 183, а предишния ден за 233 починали от заразата. Властите посочват, че се запазва тенденция за бавно намаляване както на смъртните случаи, така и на случаите на новозаразени. И двата показателя вече два месеца отбелязват спад. Но през последното денонощие се регистрирани 1128 нови случая на заразени, което е със 100 души повече, отколкото предишния ден.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9487  Ню Йорк стартира втория стадий от облекчаването на рестриктивните мерки поради COVID-19 Ню Йорк стартира втория стадий от облекчаването на рестриктивните мерки поради COVID-19  В реанимация с COVID-19 е основният проектант на Благоевград В реанимация с COVID-19 е основният проектант на Благоевград  Излязоха резултатите на децата от групата на инфектираната с COVID-19 възпитателка в Перник Излязоха резултатите на децата от групата на инфектираната с COVID-19 възпитателка в Перник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР