Броят на заразените с новия коронавирус в Обединеното кралство достигна

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Обединеното кралство достигна
Коментари Харесай

Нови 215 души починаха от COVID-19 в Обединеното кралство

Броят на заразените с новия коронавирус в Обединеното кралство достигна 272 825 души, което е с 2445 души повече в сравнение с вчера, предадоха световните агенции. Починалите заразени с COVID-19 са с 215 души повече в сравнение с вчера до общо 38 376 души.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8717
От 1 юни в Обединеното кралство в класните стаи ще се върнат учениците в подготвителен, първи и последен клас на началните училища. Подновяват работа уличните пазари и автосалоните. На 15 юни ще бъде разрешено да заработят повечето непродоволствени магазини. На училище ще се върнат тогава и учениците от последните гимназиални класове, които ще имат скоро изпити.

324 починали от коронавируса във Великобритания за последното денонощие

Излизането от изолацията в страната започна на 13 май, припомня БТА. А през юли е предвиден третият етап от разхлабване на рестрикциите. Тогава ще могат да се отворят ресторанти, пъбове, хотели, фризьорски салони.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8717  Индия смекчава ограниченията за ограничавания поради пандемията Индия смекчава ограниченията за ограничавания поради пандемията  Само четири нови смъртни случая от COVID-19 в Испания за последните 24 часа Само четири нови смъртни случая от COVID-19 в Испания за последните 24 часа  Във Франция от през днешния ден още веднъж са отворени парковете Във Франция от през днешния ден още веднъж са отворени парковете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР