Броят на заразените с коронавируса в Русия се е увеличил

...
Броят на заразените с коронавируса в Русия се е увеличил
Коментари Харесай

Общо 24 жертви на COVID-19 в Русия, оздравелите са 190

Броят на заразените с коронавируса в Русия се е увеличил за последното денонощие с 440 души до 2777, предаде ТАСС, цитирана от БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3607
Починалите са 24 пациенти, а оздравелите досега са 190 души, съобщи днес оперативният щаб за борба с разпространениена заразата.

Русия изпрати самолет с хуманитарни помощи за САЩ

Междувременно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред журналисти, че президентът Владимир Путин спазва дистанция с всички свои събеседници и временно се е отказал от ръкостискане. Работи дистанционно.

Уточнението дойде, след като стана ясно, че лекар, който се срещна миналата седмица с Путин, е дал положителна проба за коронавирус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3607  Петиция: Да отворим най-малко една механа, с цел да преборим ковид Петиция: Да отворим най-малко една механа, с цел да преборим ковид  25-годишна жена наруши карантината си ден преди да сърши 25-годишна жена наруши карантината си ден преди да сърши  Стинг посвети ария на потърпевшите от ковид италианци Стинг посвети ария на потърпевшите от ковид италианци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР