Броят на жертвите на коронавируса в щата Ню Йорк, огнище

...
Броят на жертвите на коронавируса в щата Ню Йорк, огнище
Коментари Харесай

Сто починали от COVID-19 в щата Ню Йорк само за едно денонощие

Броят на жертвите на коронавируса в щата Ню Йорк, огнище на епидемията в САЩ, драстично се увеличи през последните 24 часа. За едно денонощие са умрели 100 души, с което общият брой на починалите от началото на епидемията стана 385, съобщи губернаторът на щата, цитиран от Франс прес и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2686
Тази сутрин броят на заразените в близо 20-милионния щат бе 37 000, със 7 000 повече от вчера, каза на пресконференция Андрю Куомо.

Губернаторът каза, че има пациенти, които са на командно дишане от 20-30 дни. " Колкото по-дълго дишате с респиратор, толкова по-голяма е вероятността от трагичен изход ", допълни той.

По думите му щатът разполага с достатъчно респиратори за непосредствените си нужди, но в бъдеще биха му потрябвали още.

В щата Ню Йорк са над половината от всички близо 70 000 случая на болни от Ковид-19 по данни на университета " Джонс Хопкинс ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2686  Жертвите на ковид в Италия са повече от тези, които се оповестяват публично Жертвите на ковид в Италия са повече от тези, които се оповестяват публично  Над 500 000 са заболелите от COVID-19 по света Над 500 000 са заболелите от COVID-19 по света  Петима души в региона на Пирот са заболели от COVID-19 Петима души в региона на Пирот са заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР