Британците да покажат същата непоколебима решимост като предците си пред

...
Британците да покажат същата непоколебима решимост като предците си пред
Коментари Харесай

Елизабет II: Покажете типичната британска коравост

Британците да покажат същата непоколебима решимост като предците си пред лицето на епидемията от коронавируса с доброжелателност и съпричастие, това каза кралица Елизабет призова - в изключително рядко телевизионно обръщение, което тя направи тази вечер, за да сплоти нацията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4265
" Надявам се, че в бъдещите години всички ще могат да се гордеят с това как са реагирали на това предизвикателство, а тези, които ще дойдат след нас, ще кажат, че британците от това поколение са били не по-малко силни от предишните. Че такива достойнства като самодисциплина, спокойна доброжелателна решимост и чувство за другарство все още са присъщи за тази страна ", заяви кралицата.

Обявиха информация за здравето на британската кралица

" Съзнавам, че се обръщам към Вас във време, което представлява все по-голямо предизвикателство,време на смут в живота на нашата страна, смут, който донесе мъка на някои, финансови трудности на мнозина и огромни промени в ежедневния живот на всички ни ", посочи още държавният глава на Обединеното кралство.

Извънредното телевизионното обръщение, излъчено тази вечер за Обединеното кралство и Общността на нациите, бе едва петото за 68-те години на трона. Кралицата се обръща към нацията всяка Коледа, но посланията по специални случаи са много редки. Досега Елизабет Втора го е правила едва три пъти в моменти на криза и скръбни събития - през 2002 г. след смъртта на кралицата-майка, през 1997 г. преди погребението на принцеса Даяна и през 1991 г. по време на войната в Персийския залив, и само веднъж по радостен повод - през 2012 г. за 60-годишнината от възкачването на Елизабет II  Елизабет II Елизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и на трона.

Принц Чарлз не бил се предреждал на опашката за тестове за COVID-19

Речта е записана в замъка Уиндзор, където от 19 март се установи кралицата, която ще навърщи 94 години този месец, заедно с 98-годишния си съпруг принц Филип. В. " Сън ", който публикува извадки от речта, подчертава, че записът е бил осъществен при стриктни предпазни мерки - в същото помещение с кралицата се намирал само операторът, облечен в защитен костюм. Всички останали участници в процеса се намирали в съседна зала.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4265  Африканската страна Бурунди не се плаши от ковид и продължава шампионата Африканската страна Бурунди не се плаши от ковид и продължава шампионата  Демократите в Съединени американски щати провеждат виртуален конгрес за установяване на претендент за президент? Демократите в Съединени американски щати провеждат виртуален конгрес за установяване на претендент за президент?  Австрия записва по-голям брой оздравели, в сравнение с инфектирани с ковид за денонощие Австрия записва по-голям брой оздравели, в сравнение с инфектирани с ковид за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР