Британското правителство ще продължи да прилага плановете на премиера Борис

...
Британското правителство ще продължи да прилага плановете на премиера Борис
Коментари Харесай

Британското правителство ще прилага плановете за борба с коронавируса

Британското правителство ще продължи да прилага плановете на премиера Борис Джонсън за борба с коронавируса, докато той се намира в интензивното отделение, заяви външният министър Доминик Рааб, цитиран от Ройтерс и Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4484
Джонсън беше преместен снощи в интензивното отделение на лондонска болница, след като симптомите му се влошиха. Според канцеларията му обаче той е в съзнание. Външният министър Доминик Рааб заяви, че е бил помолен да го замества " където се налага ".

САЩ предлагат помощ: Свързахме се с всички лекари на Борис Джонсън

" Работата на правителството ще продължи ", подчерта Рааб. " Премиерът е в сигурни ръце и правителството ще продължи да се фокусира върху задачата да гарантира, че продължаваме да следваме инструкциите на премиера и плановете, целящи да победим коронавируса и да преведем страната през това предизвикателство ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4484  Съединени американски щати оферират помощ: Свързахме се с всички лекари на Борис Джонсън Съединени американски щати оферират помощ: Свързахме се с всички лекари на Борис Джонсън  Още една лаборатория ще прави проби за COVID-19 Още една лаборатория ще прави проби за COVID-19  Без жертви на COVID-19 в Китай за последните 24 часа Без жертви на COVID-19 в Китай за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР