Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Бащата на Борис Джонсън: Синът ми едва ли скоро ще се върне на работа

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е се нуждае от време да се възстанови от новия коронавирус и надали ще се върне скоро на работа, каза днес баща му, цитиран от Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4969
55-годишният британски лидер прекара три нощи в интензивно отделение в лондонска болница, след като симптомите на болестта COVID-19 се влошиха. Снощи той бе преместен от интензивното отделение в болнична стая.

Неговият баща Станли Джонсън каза пред Би Би Си, че на премиера му е нужна почивка.

" Необходимо е време ", заяви той и допълни, че не може да си представи как Джонсън ще излезе от болницата и ще отиде " директно на Даунинг стрийт да поеме юздите без известен период на приспособяване ".

Специалистът по интензивни грижи Дънкан Иънг каза, че е почти невъзможно да се каже колко време ще отнеме на Джонсън да се възстанови напълно.

" Той беше много болен и ще отнеме време ", заяви Иънг, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4969  Двамата пациенти с COVID-19 в лечебните заведения в Монтана и Лом са изписани Двамата пациенти с COVID-19 в лечебните заведения в Монтана и Лом са изписани  19 хванати извършители на карантина в Асеновград 19 хванати извършители на карантина в Асеновград  Биолог: COVID-19 е опит върху човечеството Биолог: COVID-19 е опит върху човечеството
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР