Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Британският премиер съобщи, че 275 здравни и социални работници са починали от COVID-19

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи днес за починали 144 здравни и 131 социални работници, общо 275 души, чиято смърт е свързана с COVID-19, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7882
Смъртните случаи от COVID-19 в Обединеното кралство до момента са над 40 000, което е най-големият брой в Европа.

Великобритания удължава срока на помощта за работници в отпуск

Джонсън заяви, че не иска да вижда стълпотворение на хора в обществения транспорт, след като в първия ден от постепенното облекчаване на мерките за изолация бяха разпространени кадри с препълнени автобуси в Лондон.

" Не желая да виждам навалица в масовия транзитен или обществен транспорт в столицата и където и да било другаде ", каза британският премиер в парламента и допълни, че властите приканват хората да не пътуват в час пик, както и в лондонското метро да се движат повече влакове.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7882  Германия възнамерява да стартира да отваря последователно границите си от събота Германия възнамерява да стартира да отваря последователно границите си от събота  Задържаха мъж под карантина, опитал да напусне страната Задържаха мъж под карантина, опитал да напусне страната  Меркел прикани германците да не излагат на риск постигнатото против ковид Меркел прикани германците да не излагат на риск постигнатото против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР