Британски рейнджър от специалните части е бил на шопинг в

...
Британски рейнджър от специалните части е бил на шопинг в
Коментари Харесай

Ислямисти прекъснаха шопинга на британски Рамбо и това бе фаталната им грешка

Британски рейнджър от специалните части е бил на шопинг в Найроби, когато е чул терористична атака срещу луксозен хотел наблизо. В рамките на няколко минути той извадил необходимото оборудване от багажника и се включил в купона.

Пет тежко въоръжени ислямистки терористи атакуваха луксозен хотелски комплекс в Найроби. Те оставиха след себе си 21 убити цивилни, но този брой би бил по-голям, ако той не се бе включил в битката.

Камерите за наблюдение записват момента, в който специалният офицер влиза в комплекса и тръгва за защита и спасяване на изплашени хора с помощта на модифицирана пушка, Глок и нож, пише Daily Mail. Той покрил лицето си с маска.






Смята се, че е пазарувал в града, когато чул, че е в ход терористична атака, и в този момент извадил необходимото оборудване от багажника на колата си и тръгнал към мястото на нападението.

" Той имал оборудването в колата, когато атаката започнала, той се затичал към него и се оборудвал преди да предприеме действия. Когато дойде в хотела, започна да организира цялата операция, давайки указания на офицерите и военните. " Беше невероятно готов и смел, казва ветеранът на SAS Крис Райън.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР