Брандът Кайли Скин на риалити звездата и млада милиардерка Кайли

...
Брандът Кайли Скин на риалити звездата и млада милиардерка Кайли
Коментари Харесай

Кайли Дженър ще произвежда дезинфектант за ръце

Брандът " Кайли Скин " на риалити звездата и млада милиардерка Кайли Дженър ще започне производство на дезинфектанти за ръце с цел подпомагане на болници в Калифорния в борбата срещу коронавируса, съобщи Контакмюзик, предава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3535
Звездата от шоуто " Животът на Кардашиян " и майка й Крис Дженър ще разпространяват антибактериалните гелове, недостигът от които е осезаем на фона на глобалната здравна криза, чрез козметичната компания и инвеститор в бранда " Кайли Скин ", " Коти ".

Кайли Дженър дари един милион долара за борба с коронавируса

Дезинфектантите за ръце ще бъдат придружени от специално посвещение към получателите, работещи на първа линия в борбата срещу коронавируса.

Представител на " Кайли Скин " потвърждава, че дезинфектантите за ръце ще се произвеждат във фабрики на " Коти " и няма да повлияят върху производството на продукти на бранда.

Двадесет и две годишната Кайли Дженър, която спазва препоръките за социално дистанциране, прави всичко възможно, да за подпомогне засегнатите от коронавируса. Наскоро риалити звезда дари 1 милион долара за закупуване на лична предпазна екипировка за медиците, които се борят на първа линия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3535  Мъж, подложен под карантина, е засечен пред магазин в Кубрат Мъж, подложен под карантина, е засечен пред магазин в Кубрат  Двама души нарушиха карантината си в Благоевград и Разлог Двама души нарушиха карантината си в Благоевград и Разлог  25 акта единствено за ден в Хасковско поради скупчвания на хора 25 акта единствено за ден в Хасковско поради скупчвания на хора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР