Бразилия регистрира почти 30 хиляди нови случая на заразяване с

...
Бразилия регистрира почти 30 хиляди нови случая на заразяване с
Коментари Харесай

Почти 30 000 ново диагностицираните с коронавирус в Бразилия

Бразилия регистрира почти 30 хиляди нови случая на заразяване с коронавирус през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на бразилското министерство на здравеопазването, предаде БТА.

Точният брой на новите заразени е 28 629. Общият брой на заразените с вируса в Бразилия е 5 468 270
През последните 24 часа бразилските власти регистрираха 510 нови смъртни случая от вируса. Общият брой на починалите от коронавируса в Бразилия е вече 158 456.

Бразилия регистрира първия си случай на заразяване с коронавирус на 26 февруари. Страната заема трето място по брой на заразените с коронавирус в света.

Пред нея по този показател са само Съединените щати и Индия. Бразилия е на второ място по смъртни случаи от коронавирус в света. На първо място по смъртни случаи от вируса са Съединените щати.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14043  Докъде стигна Канада в битката с ковид? Докъде стигна Канада в битката с ковид?  И Испания с следващ скок на новите случаи И Испания с следващ скок на новите случаи  Нов фрапантен растеж на инфектираните с COVID-19 Нов фрапантен растеж на инфектираните с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР