Бразилия отчете рекорден дневен брой смъртни случаи от COVID-19 за

...
Бразилия отчете рекорден дневен брой смъртни случаи от COVID-19 за
Коментари Харесай

Рекорден брой починали от коронавирус в Бразилия и Мексико

Бразилия отчете рекорден дневен брой смъртни случаи от COVID-19 за втори пореден ден, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8860
Страната отчете 1349 нови жертви и 28 633 допълнителни потвърдени случая, с които общият брой става съответно 32 548 и 584 016.

Жертвите в Мексико за последното денонощие са 1092, а общият брой на заразените - над 100 000.

Рекорден брой починали от коронавирус в Бразилия за едно денонощие
Броят на починалите е повече от два пъти по-голям от предишния рекорд, а новозаразените за деня също са максимална цифра - 3912. Общият брой на жертвите в Мексико вече достига 11 729, но според властите всъщност е по-голям.
Мексико планираше да започне да отваря икономиката си, но заразените и починалите достигнаха нови максимуми тази седмица, задушавайки очакванията за значителни промени в ограничителния режим.
Колумбия съобщи, че ще затвори неокласическата сграда, приютяваща двете камари на националния парламент, след като депутат даде положителен резултат при тест за Ковид-19. Той е бил в контакст с още няколко парламентаристи, много от които не са носили маски. Парламентът ще остане затворен поне до 17 юни. Долната камара ще заседава единствено в онлайн режим, а решението не засяга Сената, който не е провеждал срещи в сградата.
Колумбия досега е съобщила за над 30 000 заразени и над 1000 починали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8860  Испания удължи изключителното състояние до 21 юни Испания удължи изключителното състояние до 21 юни  СЗО възобновява тестванията на хидроксихлорохин против COVID-19 СЗО възобновява тестванията на хидроксихлорохин против COVID-19  Новите ограничения на Острова: Ще може да се прави секс, единствено в случай че... Новите ограничения на Острова: Ще може да се прави секс, единствено в случай че...
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР