Борисов се представи по-добре от западните си колеги. Той направо

...
Борисов се представи по-добре от западните си колеги. Той направо
Коментари Харесай

Георги Марков хвали премиера Борисов за мерките срещу коронавируса

Борисов се представи по-добре от западните си колеги. Той направо си става за трансфер на Запад. Това смята депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той коментира, че действията на властите у нас по повод разпространението на коронавируса са бързи и ефикасни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4389
„ Той (Борисов, бел. ред.) е обречен да управлява в коалиция с коалиции, които грозно се разпадат, заради калпавия ни избирателен закон. Вижте го Мицотакис в Гърция - печели изборите и получава 50 депутати бонус, за да може да управлява спокойно. Така беше и с Ципрас “, заяви Марков пред агенция ПИК.

Менда Стоянова: Първо помагаме и раздаваме, а после разделяме

Той е убеден, че социалната изолация е била най-доброто решение, докато в Западна Европа са направени много грешки, докато се изчаква ситуацията.

„ Още на 24 януари социалистите искаха да свалят Борисов с вот на недоверие. От трибуната на парламента им казах, че искат пир по време на чума и бях прав. Днес нямаше да има действащ парламент, който да приеме извънредните мерки срещу чумата и да направи поправките в бюджета. Изборите, които щяха да са на 5 или на 12 април, щяха да бъдат отложени “, анализира депутатът.

„ Радев щеше да ни управлява с някакво служебно правителство, а освен чумата, която силно наподобява биологично оръжие, щеше да ни сполети и мигрантска вълна “, добави още Марков.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4389  Спад от 23% на продажбите на нови коли във Англия Спад от 23% на продажбите на нови коли във Англия  Кметът на Пловдив и районните кметове в града от ГЕРБ подариха средства за битката против COVID-19 Кметът на Пловдив и районните кметове в града от ГЕРБ подариха средства за битката против COVID-19  Стартира построяването на новото поделение в МБАЛ - Асеновград Стартира построяването на новото поделение в МБАЛ - Асеновград
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР