Близо 70 процента от всички деца, записани в детските ясли

...
Близо 70 процента от всички деца, записани в детските ясли
Коментари Харесай

Близо 70% от децата в Търговище се връщат днес в детските градини

Близо 70 процента от всички деца, записани в детските ясли и градини в Търговище, ще започнат занятия днес, предаде БНР.

Детските заведения ще работят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Извършена е дезинфекция на помещенията. Осигурени са необходимите лични предпазни средства за педагогическия и помощен персонал и дезинфектанти.

При завръщането на децата в градините няма да е необходимо предоставянето на бележка от личния лекар. Родителите представят декларация, че детето няма грипоподобни симптоми и не е било в контакт със заразно болни през последните 14 дни.

Общинското предприятие " Детско и ученическо хранене " е създало необходимата организация по осигуряване на изхранването.

Остава в сила забраната външни лица и родители да не бъдат допускани в сградите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17751  Доц. Велизарова предвижда нов пик на заболелите от COVID-19 у нас

Доц. Велизарова предвижда нов пик на заболелите от COVID-19 у нас  Пореден локдаун в Гърция, стартира ударна имунизация Пореден локдаун в Гърция, стартира ударна имунизация  Доц. Кунчев разкри какъв брой ще костват имунизациите против COVID-19 на България

Доц. Кунчев разкри какъв брой ще костват имунизациите против COVID-19 на България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР