Близо 10 000 души в Нидерландия вече са заразени с

...
Близо 10 000 души в Нидерландия вече са заразени с
Коментари Харесай

В Нидерландия заразените с коронавирус са вече близо 10 000, а починалите - 639

Близо 10 000 души в Нидерландия вече са заразени с коронавирус, след като за последното денонощие бяха потвърдени 1159 нови случая. Починали са още 93 души, с което общият брой на жертвите става 639. Това съобщи днес Националният институт за здравеопазване, цитиран от Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2981
И двата темпа на нарастване са по-ниски спрямо предходния ден.

" Ако тази тенденция продължи, след няколко дни ще бъде възможно да направим заключение дали взетите мерки (за социално дистанциране) работят ", отбелязват от института.

В Нидерландия и Белгия откриха COVID-19 в канализацията

Точният брой на заразените в страната към момента е 9762.

Първият случай на коронавирус в Нидерландия бе обявен на 27 февруари, а първият смъртен случай - на 6 март, припомня ТАСС, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2981  Сърбин се сби с медицински личен състав и бойци при опит да избяга от болница Сърбин се сби с медицински личен състав и бойци при опит да избяга от болница  Мед. сестра за сътрудниците си и битката с COVID-19: Те знаят повече за вас Мед. сестра за сътрудниците си и битката с COVID-19: Те знаят повече за вас  НА ЖИВО: Последни данни за изключителната обстановка с COVID-19 у нас НА ЖИВО: Последни данни за изключителната обстановка с COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР