Близки и колеги пожелаха бързо оздравяване на депутата от ДПС

...
Близки и колеги пожелаха бързо оздравяване на депутата от ДПС
Коментари Харесай

Колеги и приятели към Хасан Адемов: Бързо оздравяване, докторе! Ти си един от нас!

Близки и колеги пожелаха бързо оздравяване на депутата от ДПС д-р Хасан Адемов, който е с положителна проба за коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3593
" Бързо оздравяване, Докторе! Ти си един от нас и винаги си бил сред хората. Чакаме те отново при нас! Заедно можем и ще успеем! ", пожелаха му от ДПС-Кубрат.

Сили и здраве на цялата парламентарна група на ДПС пък си пожелаха депесарите от Дулове.

" Най-великата сила се крие във вярата! Общинския съвет на ДПС в Разград отправя своите съдречни пожелания за много сила, бързо и безпроблемно оздравяване на нашия многоуважаван и почитан д-р Хасан Адемов. Дългогодишният депутат от ДПС е познат с изключителния си професионализъм в сферата на социалната политика и с огромното си благородно сърце, което буди възхищние. Вярваме, че ще съумее да преодолее болестта и съвсем скоро ще се пребори в тази нерадостна битка ", написаха в профила на Адемов от Младежкото ДПС - Разград.

Карадайъ разкри какво е състоянието на Хасан Адемов

Хасан Адемов е първият депутат, заразил се с коронавирус. Новината бе съобщена снощи от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Депутатите ще бъдат тествани също за заразата. Ще бъдат изследвани и всички, с които Адемов е имал контакт. Той е настанен в болница в София и вече се лекува.

412 са вече случаите на COVID-19 в България.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3593  Жените в България са по-притеснени от мъжете поради последствията от ковид Жените в България са по-притеснени от мъжете поради последствията от ковид  Пловдивчанин избяга от карантината си Пловдивчанин избяга от карантината си  Китайски учени изолираха антитела против новия ковид Китайски учени изолираха антитела против новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР